Projektek

Amire büszkék lehetünk...

Kiemelt projektjeink

PlayIN'clusive

PlayIN’clusive projekt egy 24 hónapos ifjúsági kezdeményezés, melynek célja innovatív játékok fejlesztése a nem-formális nevelés minőségi fejlesztése érdekében, napjaink egyik legfontosabb témájára, a társadalmi befogadás előmozdítására építkezve.

ImMusic

Az ImMusic projekt egy 20 hónapos ifjúsági kezdeményezés, melynek célja az ifjúsági közösségeknek szóló nem-formális oktatási módszerek szinesítése zenei eszközök által. A projekt keretében 4 országól 5 nemzetközi parner dolgozik együtt.

Nemzetközi projektjeink

Let's go

A képzési program célja ifjúsági munkások készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése szervezetmenedzsment, szakmai vezetés és stratégiatervezés témában.

Present Learner - Future Leader

A képzési program célja ifjúsági munkások kompetenciáinak a fejlesztése volt, hogy képessé váljanak vezető pozíció betöltésére ifjúsági civil szervezetekben.

InfluenceYOUTH

A képzési program célja ifjúsági munkások készségeinek és kompetenciáinak a fejlesztése volt szervezetmenedzsment és szervezeti kommunikáció témakörében.

ALLin

ALLin ifjúsági csere célja, hogy erős kapcsolatot alakítson ki a fiatalok között, hogy közösen tudjanak tenni a gyűlöletbeszéd ellen egy befogadó társadalom érdekében.

Includo

Az Includo ifjúsági csere a fiatalok kulturális és társadalmi érzékenységgel kapcsolatos készségeinek és kompetenciáinak fejlesztésére összpontosított.

ReThinking Media

Rethinking media – Dare to doubt ifjúsági csere célja fiatalok kritikus gondolkodásának a fejlesztése a média manipulációjának megelőzése érdekében.

PlusOne

Plus One projekt célja projektmenedzsment ismeretek átadása emberi jogi nevelés témakörében szervezett ifjúsági csere programok szervezésére.

EnACT

EnACT projekt célja olyan képességekkel felruházni ifjúsági munkásokat, mellyel sikeresen tudnak fiatalokat elkötelezni és bíztatni a társadalomban való aktív részvételre.

Follow the Leader

A képzés célja ifjúsági munkások kompetenciáinak fejlesztése,  melyeket civil szervezetek vezetésében sikerrel tudnak alkalmazni.

Hazai projektjeink

Ébresztő!

Fiatalok képességeinek fejlesztése a strukturált párbeszéd folyamatához kapcsolódva, lehetőséget biztosítva számukra a demokratikus döntéshozatali folyamat megismerésére.

TIA Ifjúsági Magazin

A magazinban fiatal újságírók cikkei jelennek meg heti rendszerességgel, olyan kérdésekben, mint a fiatalok kapcsolata az emberi jogokkal, demokráciával és közéleti kérdésekkel.

Látod amit én!?

Projektünk keretében interaktív színházi technikával egy izgalmas és tanító jellegű kísérletet valósítunk meg, forgalmas helyeken eljátszott konfliktusszituációkon keresztül.

Élményfal

Elképesztő dolog, hogy egy csapat teljesen különböző háttérrel rendelkező ember összejön, és azonnal megtalálja a közös hangot, és egy nagy családdá válik. Nehéz elhinni, hogy ilyen tényleg  létezik.
Harry, Egyesült Királyság

Látni megvalósulni azt, amin közel egy éve dolgoztunk, amiről eddig csak beszélgettünk, valóban hihetetlen. Ami eddig a papíron volt, az most valósággá válik.
Elképesztő nem?

Elisabeth, Spanyolország

Számomra ez egy nagyon hasznos tanulási folyamat, melyben nagyon remélem, hogy olyat tudunk adni a résztvevő fiataloknak, amit a későbbiekben valóban hasznosítani fognak az életük során.
Nóra, Magyarország

Neked is van egy ötleted?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk megvalósítani a terveid!