AKTUALITÁSOK

Aktuális hazai lehetőségek

Escape Town - Rural Challenge szabadulószoba fejlesztés

Ha érdekel a játékfejlesztés világa, ha szereted szabadulószobák rejtélyeit megoldani, ha új kihívást keresel, akkor ez a lehetőség neked szól! 

A projekt keretében Finnország, Spanyolország, Németország és Magyarország közösen dolgozik azért, hogy olyan játékokat hozzanak létre, amelyek a szabadulószobák módszertanára építenek és a vidéki fiatalok problémáira hívják fel a figyelmet.  

A projekt keretében a következő 3 hónapban (2023 áprilisa és júniusa között) egy 5 fős csapat tagjaként kóstolhatsz bele a szabadulószobák világába. A megismerésen túl egy közös szabadulószoba (nem helyhez kötött) fejlesztésén is dolgozunk majd, melyet nyáron fesztiválokon, télen pedig egy nagyszabású konferencia keretében mutatunk be!

TIA Game Cave Boardgame Club - Playmaker

Ha érdekel a kártya- és a társasjátékok világa, ha érdekel hogyan is lehet ezeket a játékokat oktatási és fejlesztési eszközként használni a fiatalokkal való munka során, akkor jelentkezz hozzánk játékmesternek.

A TIA Game Cave Boardgame Club kezdeményezés keretében rendszeresen tartunk az ország számos pontján kártya- és társasjáték klubbokat, települünk ki rendezvényekre és programokra és tartunk iskolai és egyéb oktatási és fejlesztési alkalmakat.

Célunk ezekkel a programokkkal:
– népszerüsíteni a kártya- és a társasjátékok szeretét;
– népszerüsíteni és egyben bemutatni a kártya- és társasjátékok oktatási és fejlesztési célú felhasználhatóságát;
– a résztvevőknek kellemes és boldog perceket okozni.

Miért érdemes részt venni a programjainkon?

v

Közösség

Ha szeretnél egy fiatalos, innovatív közösséghez tartozni, akkor nálunk a helyed.

Élmény

Programjainkon, képzéseinken mindig figyelünk arra, hogy a résztvevők jól érezzük magukat.

U

Tanulás

Érdeklődési körödnek megfelelő programokon tudsz tanulni és új élményeket szerezni.

Ötletből - valóság

Nálunk az ötleteidből valóság lehet, mi pedig ehhez segítünk hozzá téged.

Élményfal

A magazin közösséget ad, ahol fiatalok dolgozhatnak együtt és próbálgathatják szárnyaikat, fejleszthetik íráskészségüket és lehetőséget kapnak, hogy eljussanak különböző programokra. 

Gyurkó Szilvia, TH magazin

Amióta a magazinnál vagyok, sokkal nyitottabbnak, kommunikatívabbnak érzem magam. Nálunk csak nyerni lehet:. A magazin mára jellemem és mindennapjaim meghatározó komponense lett.

Buzogány Jácint, TH magazin

Számomra ez egy nagyon hasznos tanulási folyamat, melyben nagyon remélem, hogy olyat tudunk adni a résztvevő fiataloknak, amit a későbbiekben valóban hasznosítani fognak az életük során.
Nóra, Magyarország

Szeretnél hozzájutni nyomtatott formában?

Szeretnéd utazás közben lapozgatni és tanulmányozni kiadványainkat? 

Szeretnéd az általunk megálmodott formában használni játékainkat? 

Lépj velünk kapcsolatba!