Hazai lehetőségek

Aktuális hazai lehetőségek

Tőled Hallottam - Csatlakozz a csapathoz

Ha érdekel az újságírás és szeretnéd megtanulni azt, hogyan formálhatod úgy a véleményed, hogy az ne legyen bántó mások számára mégis mindenki megértse, amire gondolsz, csatlakozz csapatunkhoz!

A magazinban fiatal újságírók cikkei jelennek meg heti rendszerességgel, olyan kérdésekben, mint a fiatalok kapcsolata az emberi jogokkal, demokráciával és közéleti kérdésekkel

Hogy mit is csinálunk?

Cikkeket írunk, videókat forgatunk, hamarosan elindítjuk podcast csatornánkat. Sokat beszélgetünk, együtt tanulunk és olyan közösséget építünk, ahol bár nem gondolkodik mindenki egyformán, azonos értékeket tart fontosnak.

TIA Game Cave Boardgame Club - Playmaker

Ha érdekel a kártya- és a társasjátékok világa, ha érdekel hogyan is lehet ezeket a játékokat oktatási és fejlesztési eszközként használni a fiatalokkal való munka során. Akkor jelentkezz hozzánk játékmesternek.

A TIA Game Cave Boardgame Club kezdeményezés keretében rendszeresen tartunk az ország számos pontján kártya- és társasjáték klubbokat, települünk ki rendezvényekre és programokra és tartunk iskolai és egyéb oktatási és fejlesztési alkalmakat.

Célunk ezekkel a programokkkal:
– népszerüsíteni a kártya- és a társasjátékok szeretét;
– népszerüsíteni és egyben bemutatni a kártya- és társasjátékok oktatási és fejlesztési célú felhasználhatóságát;
– a résztvevőknek kellemes és boldog perceket okozni.

Miért érdemes részt venni a programjainkon?

v

Közösség

Ha szeretnél egy fiatalos, innovatív közösséghez tartozni, akkor nálunk a helyed.

Élmény

Programjainkon, képzéseinken mindig figyelünk arra, hogy a résztvevők jól érezzük magukat.

U

Tanulás

Érdeklődési körödnek megfelelő programokon tudsz tanulni és új élményeket szerezni.

Ötletből - valóság

Nálunk az ötleteidből valóság lehet, mi pedig ehhez segítünk hozzá téged.

Élményfal

A magazin közösséget ad, ahol fiatalok dolgozhatnak együtt és próbálgathatják szárnyaikat, fejleszthetik íráskészségüket és lehetőséget kapnak, hogy eljussanak különböző programokra. 

Gyurkó Szilvia, TH magazin

Amióta a magazinnál vagyok, sokkal nyitottabbnak, kommunikatívabbnak érzem magam. Nálunk csak nyerni lehet:. A magazin mára jellemem és mindennapjaim meghatározó komponense lett.

Buzogány Jácint, TH magazin

Számomra ez egy nagyon hasznos tanulási folyamat, melyben nagyon remélem, hogy olyat tudunk adni a résztvevő fiataloknak, amit a későbbiekben valóban hasznosítani fognak az életük során.
Nóra, Magyarország

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Szeretnél részt venni a programjainkon? Szeretnél önkénteskedni? Van egy ötleted, amiben úgy gondolod, hogy segíteni tudunk? Ne habozz és írj nekünk!