Ezúton tájékoztatunk Titeket, hogy szervezetünk a 2017. évi LXXXVI. törvény szerint külföldről támogatott szervezetnek minősül.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években az Erasmus+ Programnak is köszönhetően nemzetközi képzéseket és programokat szervezhettünk, melyeken sok magyarországi fiatalnak szereztünk életre szóló élményeket.

Jelenleg ezeknek a forrásoknak köszönhetően például egy nemzetközi játékfejlesztő projektet indítunk, melynek keretében ifjúsági közösségeket teszünk képessé arra, hogy létrehozzák saját játékukat.

Megtiszteltetésnek, és egyben a jövőre nézve hatalmas felelősségnek és szakmai kihívásnak érezzük, hogy most arra a listára kerültünk fel, ahol nagy múltú és meghatározó szervezetek vannak, akik évek óta áldozatos munkájukkal segítik a magyar társadalmat.

Annyit ígérhetünk, hogy munkát továbbra is folytatjuk és kitartunk fiatalok képességeinek fejlesztése mellett. Amennyiben pedig még nem ismeritek a projektjeinket, progamlehetőségeinket, látogassátok meg honlapunk más oldalait is.