Elindult a Közéleti vezetőképző programunk pilot projektje!

A Tudatos Ifjúságért Programunk keretében egy 5 modulos képzéssorozatot indítottunk útjára, melynek célja fiatalok vezetői készségeinek fejlesztése. A TIP Vezetőképzője során a fiatalok számos olyan készséget sajátíthatnak el, amely egy országos ifjúsági szervezet, illetve egy közéleti programsorozat mindennapi koordinálásához szükséges, továbbá beleláthatnak a TIP mindennapjaiba és részt vehetnek a programjaikon. 

A vezetőképző során a szervezetmenedzsment fázisait követve során számos szakemberrel személyes készségeket, csoportdinamikai kompetenciákat és folyamatmenedzsmenthez kapcsolódó készségeket tanulnak a résztvevő fiatalok.
A TIP Vezetőképző pilot programja 2023. március – május időszakban tart, 20 fiatal részvételével, online és személyes képzési elemekkel tarkítva. 
Résztvevőink nagy aktivitással vetették bele magukat a programba és az első alkalommal kommunikációs stílusokról és csoportdinamikáról tanultak és fejleszthették készségeiket a csapatmunka területén gyakorlati feladatok által.

MÁRCIUS 25.      

Kommunikáció és csapatmunka

ÁPRILIS 14.  

Időmenedzsment és önkéntesség

ÁPRILIS 29.

Projektek tervezése és vezetése

MÁJUS 5. 

Költségvetés tervezése és forrásteremtés

MÁJUS 20. 

Vezetői készségek és programvezetés

Szeretnél te is hasonló élményekkel gazdagodni?

Kövess minket, hogy értesülhess aktuális lehetőségeinkről!