Résztvevőket keresünk a Wellbeing 101 képzésre

smile Szeretnéd fejleszteni készségeidet ifjúsági munkásként?

smile Fontos számodra fiatalok mentális egészségének megőrzése és jóllétük kialakítása? 

smile Szeretnél elmélyülni olyan technikákban és módszerekben, melyet ifjúsági munkásként a továbbiakban alkalmazni tudsz? 

smile Szeretnél nemzetközi környezetben fejlődni és új dolgokat kipróbálni?

 

 Amennyiben a fenti kérdésekre IGEN a válaszod,
ez a programlehetőség biztosan neked szól!

 

év feletti ifjúsági munkások

ország szakemberei

magyar szakember

A Wellbeing 101 egy 7 napos képzés ifjúsági munkások, szociális munkások és oktatók számára, amely az Erasmus+ Program támogatásával valósul meg, a Coyote Initiatives brit civil szervezet koordinációjában. A résztvevők a mentális egészséggel és jólléttel kapcsolatos alapvető ismereteket fejleszthetnek, és gyakorlati, kipróbált és jól működő módszereket sajátíthatnak el, amelyeket a fiatalok saját életükben alkalmazhatnak jólétük sikeres menedzselésében. A résztvevők maguk is megtapasztalják a jóléti eszközöket, megismerik a mögöttük rejlő tudományt, és megtervezik, hogyan fejleszthetik azokat a fiatalok számára, akikkel együtt dolgoznak. A résztvevők egy kipróbált és bevált módszerekkel teli eszköztárral távoznak a képzésről saját és a fiatalok mentális egészségének és jólétének javításának érdekében.

A projekt Skóciában, az Egyesült Királyságban, Moffat városában, Edinburghtól 50 mérföldre délre valósul meg, 30 résztvevő szakemberrel
2023. szeptember 22-30 között. 

275 Euro
utazási hozzájárulás 

Szállás és étkezés a The Well Road Centre közösségi házban

7 napon keresztül tartó izgalmas programok

Részvételi hozzájárulás 70-200 Euro között lehetőséghez mérten

Tudj meg többet a programról, helyszínről, résztvevőkről, képzőkről ebből az INFOPACKből!
JELENTKEZZ legkésőbb 2023. augusztus 23-ig!
Küldj egy motivációs levelet, kiemelve azokat a szempontokat, melyek miatt érdekel ez a program, illetve azt, hogymilyen hatást vársz tőle az életedben.
A címbe ezt írd: Wellbeing 101 jelentkezés_név
Bővebb információ: Szalai Zita, szakmai vezető – zita.szalai@tudatosifjusag.hu
A kiválasztást a jelentkező motivációja alapján végezzük, nemi, vallási, etikai hovatartozástól függetlenül. A kiválasztás során előnyt élveznek a vidéki térségekben tevékenykedő szakemberek, kiemelten Nógrád vármegye térségét, illetve azok, akik vállalják, hogy hazatérve a TIA keretein belül valósítanak meg programokat a témában.
A program megvalósulását az Európai Unió Erasmus+ Programja támogatja. 

Neked is van egy ötletedet? Te is szeretnél nálunk önkénteskedni? Te is szeretnél ilyen klassz dolgokat csinálni nálunk?

Írj nekünk!