Vegyél részt a nyári ifjúsági programokon!

Ha érdekel a játékpedagógia, játékok fejlesztési célú alkalmazása…

Ha részt vettél eddigi játékklubjainkon…

Ha kipróbálnád magad jétkfejlesztésben és megmutatnád a többi fiatalnak is, amit tudsz…

Ha szeretnél a TIA játékfejlesztéssel foglalkozó csapatának aktív tagja lenni a továbbiakban…

Ha érdekel a sport általi nevelés és a játék általi nevelés és a társadalmi befogadás kapcsolata….

Akkor ez a programlehetőség biztosan neked szól!

 

év feletti fiatalok

ország szakemberei

magyar multiplikátor

Projekt rövid leírása

A PLAY – Platform for Linking Young People egy 35 hónapos stratégiai partnerségi projekt, amelyet olyan fiatalok kezdeményeztek, akik egy korábbi hosszú távú partnerség részét képezték.

Ennek a projektötletnek a kidolgozásával lehetőséget adunk a fiataloknak, hogy kezdeményezzenek, hogy megvalósítsák saját elképzeléseiket, és azokat kreatív és izgalmas módon. A fiatalok aktívabbak szeretnének lenni közösségeikben, de nem csak az ifjúsági munkalehetőségek végső felhasználójaként, hanem saját maguk alkotójaként és aktív alakítóiként is. közösségek. Ezért ezekre az igényekre alapozva indult el a PLAY projekt, hogy támogassa a befogadó közösségek építésére, a játékpedagógia és játék használatára való hajlandóságukat.

Az ifjúsági mobilitás

A PLAY ifjúsági mobilitási programja 2022. augusztus 7-14. között valósul meg Morairaban, Spanyolországban, 30 fiatal aktív részvételével. A programra 3 országból 10-10 fiatal érkezik a projektben résztvevő szervezetek képviseletében. Kiemelten várjuk azokat a fiatalokat, akik részt vettek a hazai játékklubokon, illetve az online játékworkshopok valamelyikén, vagy vállalják, hogy a továbbiakban részt vesznek a projekt hazai eseményeinek szervezésében. 

A projekthez kapcsolódóan került megrendezésre az AMICS.eu által szervezett Ruralship: Sport Youth Power című ifjúsági csereprogram. A két programra együtt, illetve külön is lehet jelentkezni. Az ifjúsági csere témája a sport általi nevelés és a társadalmi befogadás témaköre, mely kiemelten kapcsolódik a PLAY projektünk játék általi fejlesztés témaköréhez. Az ifjúsági csereprogram 2022. július 31-augusztus 7. között valósul meg. 

utazási hozzájárulás 275 Euro összeghatárig

Szállás és étkezés a La Marina ifjúsági házban

7 (14) napon keresztül tartó izgalmas programok

Fejlődési lehetőség nemzetközi környezetben

Légy részese egy aktív részvételre és a fiatalok bevonására építő projektnek, tanulj sport és játékok által és fejlessz saját játékötleteket!
JELENTKEZZ MÉG MA, de legkésőbb 2022. július 10-ig!
Küldj egy levelet, kiemelve azokat a szempontokat, melyek miatt érdekel ez a program, illetve az, milyen hatást vársz tőle az életedben – jelentkezési lapot a kiválasztott résztvevőknek küldünk.
Bővebb információ és jelentkezés: Szalai Zita, szakmai vezető – zita.szalai@tudatosifjusag.hu

A PLAY – Platform for Linking Active Youth egy hosszú távú stratégiai partnerség, amelynek célja ösztönözni az európai ifjúsági munka területén a gamifikáció és a társadalmi befogadás fontosságát és szerepét játék általi fejlesztésen alapuló programok és játékfejlesztő lehetőségek által. 

A program megvalósítója a Tudatos Ifjúságért Alapítvány, az AC Amics de la Biblioteca de la Fonteta és a Yaygin Egitim Merkezi Dernegi.

A projekt az Erasmus+ Program társfinanszírozásában valósul meg.

Neked is van egy ötletedet? Te is szeretnél nálunk önkénteskedni? Te is szeretnél ilyen klassz dolgokat csinálni nálunk?

Írj nekünk!