Résztvevőket keresünk PLAY projektünk multiplikátor képzésére

Ha érdekel a játékpedagógia, játékok fejlesztési célú alkalmazása…

Ha szeretnél egy szuper csapat részeként játékklubokat vezetni, és ehhez elsajátítani játékpedagógiai módszereket….

Ha szeretnél tanulni arról, hogy a társadalmi befogadás előmozdításában milyen szerepe lehet a játékoknak…

Ha szeretnél egy hosszú távú projekt multiplikátora lenni és sok fiatallal együtt dolgozni játék általi nevelés módszertanát követve…

Ha szeretnél részt venni tematikus játékpedagógiai workshopok kidolgozásában…

Akkor ez a programlehetőség biztosan neked szól!

 

év feletti fiatalok

ország szakemberei

magyar multiplikátor

Projekt rövid leírása

A PLAY – Platform for Linking Young People egy 35 hónapos stratégiai partnerségi projekt, amelyet olyan fiatalok kezdeményeztek, akik egy korábbi hosszú távú partnerség részét képezték.

Ennek a projektötletnek a kidolgozásával lehetőséget adunk a fiataloknak, hogy kezdeményezzenek, hogy megvalósítsák saját elképzeléseiket, és azokat kreatív és izgalmas módon. A fiatalok aktívabbak szeretnének lenni közösségeikben, de nem csak az ifjúsági munkalehetőségek végső felhasználójaként, hanem saját maguk alkotójaként és aktív alakítóiként is. közösségek. Ezért ezekre az igényekre alapozva indult el a PLAY projekt, hogy támogassa a befogadó közösségek építésére, a játékpedagógia és játék használatára való hajlandóságukat.

A multiplikátor képzés

A PLAY multiplikátor képzés 2022. április 25 – május 1. között valósul meg Hollókőn, 18 fiatal multiplikátor aktív részvételével. A programra 3 országból 6-6 ifjúsági munkás érkezik a projektben résztvevő szervezetek képviseletében.

A képzésre olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy a projekt további szakaszaiban is aktívan részt vesznek: 

– Játéklubok alapítása és tartása a tanult játékpedagógiai módszerek mentén
– Játékfejlesztési folyamatokban támogatása a fiatalok ötleteire alapozva
– Online játékesemények tartása a 3 országban részt vevő fiataloknak egy-egy tematikus játék mentén haladva

utazási hozzájárulás a lakóhelyed és Hollókő között

Szállás és étkezés a Kreatív Térben

6 napon keresztül tartó izgalmas programok

Fejlődési lehetőség nemzetközi környezetben

Légy részese egy aktív részvételre és a fiatalok bevonására építő projektnek, sajátíts el izgalmas játékpedagógiai módszereket, fejlessz saját játékokat, eszközöket!
JELENTKEZZ MÉG MA, de legkésőbb 2022. április 10-ig!
Küldj egy levelet, kiemelve azokat a szempontokat, melyek miatt érdekel ez a program, illetve az, milyen hatást vársz tőle az életedben.
Bővebb információ és jelentkezés: Szalai Zita, szakmai vezető – zita.szalai@tudatosifjusag.hu

A PLAY – Platform for Linking Active Youth egy hosszú távú stratégiai partnerség, amelynek célja ösztönözni az európai ifjúsági munka területén a gamifikáció és a társadalmi befogadás fontosságát és szerepét játék általi fejlesztésen alapuló programok és játékfejlesztő lehetőségek által. 

A program megvalósítója a Tudatos Ifjúságért Alapítvány, az AC Amics de la Biblioteca de la Fonteta és a Yaygin Egitim Merkezi Dernegi.

A projekt az Erasmus+ Program társfinanszírozásában valósul meg.

Neked is van egy ötletedet? Te is szeretnél nálunk önkénteskedni? Te is szeretnél ilyen klassz dolgokat csinálni nálunk?

Írj nekünk!