Résztvevőket keresünk a RURALship - ifjúsági csereprogramra

smile Szeretnél egy hetet eltölteni Spanyolországban egy izgalmas ifjúsági program keretében? 

smile Fontos számodra vidéki fiatalként, hogy aktív tagja legyél közösségednek? 

smile Fontos számodra a társadalmi befogadás kérdése, hiszel a kulturális sokszínűségben és az olyan európai értékekben, mint a tolerancia, a különbözőségek elfogadása vagy az aktív állampolgárság?

smile Szeretnél nemzetközi környezetben fejlődni és új dolgokat kipróbálni? 

smile Szeretnéd nemzetközi környezetben fejleszteni angol nyelvtudásod és valós társalgásokban részt venni hasonló korú fiatalokkal? 

 Amennyiben a fenti kérdésekre IGEN a válaszod,
ez a programlehetőség biztosan neked szól!

 

év közötti fiatalok

résztvevő csoport

magyar fiatal

A RURALship ifjúsági csereprogram 2024. augusztus 4-11. között kerül megrendezésre Morairában, Spanyolországban, ahol mintegy 30 fiatal és vezetőik aktív részvételére számítunk. A programra 5 országból, Finnországból, Lettországból, Olaszországból, Spanyolországból és Magyarországról érkezik majd 5-5 fiatal és csoportvezetőjük.

A RURALship ifjúsági csere célja a fiatalok kompetenciáinak fejlesztése, különös tekintettel a kulturális és társadalmi érzékenységre. A projekt célja az európai társadalmakba való beilleszkedés elősegítése, a fiatalok társadalmi befogadással kapcsolatos attitűdjének fejlesztése révén. Emellett bevonjuk őket a döntéshozatalba és képessé tesszük őket arra, hogy felelősségteljes polgárokká váljanak, megértve a sokszínűség, a tolerancia és a multikulturalizmus értékeit.

275 Euro
utazási hozzájárulás 

Szállás és étkezés a La Marina ifjúsági házban

6 napon keresztül tartó izgalmas programok

Ismerekedés 5 ország fiataljaival 

Légy részese egy aktív részvételre és a fiatalok bevonására építő ifjúsági csereprogramnak, melyben mindezt te is megtapasztalhatod. És nem utolsó sorban egy intenzív angol nyelvtanfolyamnak is felér!
JELENTKEZZ MÉG MA, de legkésőbb június 9-ig!
Bővebb információ: Szalai Zita, szakmai vezető – erasmusplus@tudatosifjusag.hu
A kiválasztást a jelentkező motivációja alapján végezzük, nemi, vallási, etikai hovatartozástól függetlenül. A kiválasztás során előnyt élveznek a vidéki térségekben élő fiatalok, kiemelten Nógrád vármegye térségét, illetve azok, akik első alkalommal vesznek részt ilyen programon. 
A program megvalósulását az Európai Unió Erasmus+ Programja támogatja. 

Neked is van egy ötletedet? Te is szeretnél nálunk önkénteskedni? Te is szeretnél ilyen klassz dolgokat csinálni nálunk?

Írj nekünk!