Résztvevőket keresünk a Wellbeing basics - lessons from rural life ifjúsági cserére

smile Szeretnél egy hetet eltölteni Finnországban egy izgalmas ifjúsági program keretében? 

smile Fontos számodra vidéki fiatalként, hogy aktív tagja legyél közösségednek? 

smile Fontos számodra a társadalmi befogadás kérdése, hiszel a kulturális sokszínűségben és az olyan európai értékekben, mint a tolerancia, a különbözőségek elfogadása vagy az aktív állampolgárság?

smile Szeretnél nemzetközi környezetben fejlődni és új dolgokat kipróbálni? 

smile Szeretnéd nemzetközi környezetben fejleszteni angol nyelvtudásod és valós társalgásokban részt venni hasonló korú fiatalokkal? 

 Amennyiben a fenti kérdésekre IGEN a válaszod,
ez a programlehetőség biztosan neked szól!

 

év közötti fiatalok

résztvevő csoport

magyar fiatal

A Wellbeing basics – Lessons from rural life című ifjúsági csere projekt 2024. március 17-24. között valósul meg Nurmesben, Finnországban mintegy 40 fiatal és vezetőik aktív részvételével. A programra 4 országból 10-10 fiatal és csoportvezetőik érkezik: Finnország, Spanyolország, Lettország és Magyarország.

A Wellbeing basics – lessons from rural life fjúsági csereprogram a fiatalok kompetenciáinak fejlesztésére összpontosít, különös tekintettel a kulturális és társadalmi érzékenységgel kapcsolatos kompetenciákra és értékekre. A projekt célja a fiatalok jóllétének és mentális egészségének fejlesztése a kulúrákhoz kapcsolódó tevékenységek megismerésével és bemutatásával: tánc, sport, ételek, szokások stb. A csereprogram során a fiatalok közösségei vezetik be egymást egymás kultúrájának, szokásainak részleteiben, miközben közösen vesznek részt finn szabadtéri tevékenységekben. 

A program angol nyelven zajlik a részt vevő fiatalok aktív részvételével!

275 Euro
utazási hozzájárulás 

Szállás és étkezés a Hyvärilä ifjúsági központban

6 napon keresztül tartó izgalmas programok

Ismerekedés 4 ország fiataljaival 

Légy részese egy aktív részvételre és a fiatalok bevonására építő ifjúsági csereprogramnak, melyben mindezt te is megtapasztalhatod. És nem utolsó sorban egy intenzív angol nyelvtanfolyamnak is felér!
Jelentkezés előtt kérjük annak átgondolását, hogy a programhoz előre láthatóan kb. 100-150 Euro Hozzájárulásra lesz szükség az utazás támogatásához. 
JELENTKEZZ MÉG MA, de legkésőbb január 21-ig!
TÖLTSD KI EZT A JELENTKEZÉSI LAPOT,
 kiemelve azokat a szempontokat, melyek miatt érdekel ez a program, illetve az, milyen hatást vársz tőle az életedben.
Bővebb információ: Szalai Zita, szakmai vezető – zita.szalai@tudatosifjusag.hu
A kiválasztást a jelentkező motivációja alapján végezzük, nemi, vallási, etikai hovatartozástól függetlenül. A kiválasztás során előnyt élveznek a vidéki térségekben élő fiatalok, kiemelten Nógrád vármegye térségét, illetve azok, akik első alkalommal vesznek részt ilyen programon. 
A program megvalósulását az Európai Unió Erasmus+ Programja támogatja. 

Neked is van egy ötletedet? Te is szeretnél nálunk önkénteskedni? Te is szeretnél ilyen klassz dolgokat csinálni nálunk?

Írj nekünk!