Ifjúsági magazin

mert mindent érdemes leírni...

A Tudatos Ifjúságért Alapítvány 2018. április 11-én indítja útjára online elérhető ifjúsági magazinját. A magazinban fiatal újságírók cikkei jelennek meg heti rendszerességgel, olyan kérdésekben, mint a fiatalok kapcsolata az emberi jogokkal, demokrácia és közéleti kérdések vagy pl. hogy mennyire menő társasjátékozás közben tanulni valamit.

Úgy gondoljuk, hogy a magazin akkor lesz igazán rendhagyó és egyedülálló, ha annak olyan fiatalok az alkotói, akik közös lelkesedéssel és hozzáértéssel kapcsolódnak be a cikkek írásába, illetve ötleteikkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a generációjuk számára érdekes és hasznos véleménycikkek, tudósítások, interjúk, videóbejegyzések stb. születhessenek.

Hamarosan elérhető online...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Simon Gabriella

Szerkesztő

Közel tíz éve foglalkozik újságírással, s ez idő alatt be is járta a szamárlétra minden fokát. Célja, hogy lásd, hogyan ültethetőek át a klasszikus műfajok az online sajtó világába, milyen egy jól személyre szabott újraértelmezés. Hogy megtaláljuk azokat az értékeket, amikről érdemes beszélni, s az ezek által megfogalmazott céloknak szavakkal kövezzük ki az utat.

A Hökkentő, majd  Frappa Magazin főszerkesztőjeként és a FRAJA oktatójaként is olyan élhető tudást szeretne átadni a fiataloknak, amelyek akkor is szakmai előnyt jelentenek, ha nem újságíróként dolgoznak majd főállásukban.