Projektek

Amire büszkék lehetünk...

Kiemelt projektjeink

PlayIN'clusive

PlayIN’clusive projekt egy 20 hónapos ifjúsági kezdeményezés, melynek célja innovatív játékok fejlesztése a nem-formális nevelés minőségi fejlesztése érdekében, napjaink egyik legfontosabb témájára, a társadalmi befogadás előmozdítására építkezve.

Ébresztő!

Az Ébresztő! című projekt célja a fiataloknak lehetőséget biztosítani a demokratikus és bevonó döntéshozatali folyamat megismerésére és annak alkalmazására, így előmozdítva az aktív részvételt a demokratikus folyamatokban.

Nemzetközi projektjeink

ALLin

ALLin ifjúsági csere célja, hogy erős kapcsolatot alakítson ki a fiatalok között, hogy közösen tudjanak tenni a gyűlöletbeszéd ellen egy befogadó társadalom érdekében.

ReThinking Media

Rethinking media – Dare to doubt ifjúsági csere célja fiatalok kritikus gondolkodásának a fejlesztése a média manipulációjának megelőzése érdekében.

PlusOne

Plus One projekt célja projektmenedzsment ismeretek átadása emberi jogi nevelés témakörében szervezett ifjúsági csere programok szervezésére.

EnACT

EnACT projekt célja olyan képességekkel felruházni ifjúsági munkásokat, mellyel sikeresen tudnak fiatalokat elkötelezni és bíztatni a társadalomban való aktív részvételre.

Follow the Leader

A képzés célja ifjúsági munkások kompetenciáinak fejlesztése, mely képessé teszi őket vezető pozíció betöltésére és olyan eszközökkel ruházza fel őket, melyeket civil szervezetek vezetésében sikerrel tudnak alkalmazni.

Hazai projektjeink

TIA Ifjúsági Magazin

A magazinban fiatal újságírók cikkei jelennek meg heti rendszerességgel, olyan kérdésekben, mint a fiatalok kapcsolata az emberi jogokkal, demokráciával és közéleti kérdésekkel.

Játék határok nélkül

A programsorozat célja, hogy kiemelje a játék általi fejlesztés előnyeit és bemutassa, hogy a fiatalok hogyan fejlődhetnek egy-egy közösségben játszott játék által.

Látod amit én!?

Projektünk keretében interaktív színházi technikával egy izgalmas és tanító jellegű kísérletet valósítunk meg, forgalmas helyeken eljátszott konfliktusszituációkon keresztül.

Élményfal

Elképesztő dolog, hogy egy csapat teljesen különböző háttérrel rendelkező ember összejön, és azonnal megtalálja a közös hangot, és egy nagy családdá válik. Nehéz elhinni, hogy ilyen tényleg  létezik.

Harry, Egyesült Királyság

Számomra ez egy nagyon hasznos tanulási folyamat, melyben nagyon remélem, hogy olyat tudunk adni a résztvevő fiataloknak, amit a későbbiekben valóban hasznosítani fognak az életük során.

Nóra, Magyarország

Látni megvalósulni azt, amin közel egy éve dolgozunk, amiről eddig csak beszélgettünk, valóban hihetetlen. Ami eddig a papíron volt, az most valósággá válik.
Elképesztő, nem?

Elisabeth, Észtország

Neked is van egy ötleted?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk megvalósítani a terveid!